Verzenden & retourneren

Defect

Blijkt uw bestelling bij ontvangst beschadigd te zijn of niet goed te functioneren? Neem dan binnen twee dagen contact op met onze klantenservice. U krijgt van ons een nieuw exemplaar, zonder enige extra kosten.

Bedenktijd

Wanneer uw aanschaf bij batterij-telefoon.nl om wat voor reden dan ook niet bevalt, dan heeft u de gelegenheid om het artikel binnen 14 dagen, vanaf het moment van ontvangst, retour te sturen of te ruilen. Het artikel dient onbeschadigd in de oorspronkelijke staat en de originele verpakking teruggestuurd te worden. Als u heeft verzocht om restitutie, dan zal het bedrag gemiddeld binnen 5 dagen en uiterlijk binnen 30 dagen op uw rekening staan. Incomplete of beschadigde producten worden niet geruild. Ook zal er in dat geval geen geld worden gerestitueerd.

Garantie

Op alle producten van batterij-telefoon.nl zit garantie. De garantieperiode is 6 maanden. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Retour

Voor een snelle afhandeling van uw retourzending willen wij u vriendelijk verzoeken het retourformulier volledig in te vullen en toe te voegen bij uw retourzending. Hierna ontvangt u het vervangende product of krijgt u uw geld terug.