Betaalmethoden

Alle prijzen van de producten van Telefoonbatterij.nl zijn inclusief BTW. Uw bestelling wordt verwerkt zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

U kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Wij hebben de betaalmogelijkheden voor uw op een rijtje gezet:

MultiSafepay

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door MultiSafepay. MultiSafepay is onze partner op het gebied van online betalingen. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops.

MultiSafepay stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra uw betaling is ontvangen krijgt u hiervan een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Ga voor meer informatie naar: https://www.multisafepay.com


iDEAL

iDEAL is een snelle en veilige manier om online aankopen te doen via uw eigen bank. Voor deze betaalmethode hoeft u geen account aan te maken en u hoeft zich niet te registreren. Kiezen voor betalen via iDEAL doet u bij de afronding van uw bestelling waarna de aankoop in een paar stappen binnen uw vertrouwde internetbankieromgeving wordt voltooid.

Hoe werkt het?

U klikt op de iDEAL-betaalknop en komt hiermee direct in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank terecht. De details van uw aankoop staan al klaar; u hoeft ze alleen nog maar te controleren en goed te keuren. Vervolgens verschijnt de bevestiging van uw bank en wordt u teruggeleid naar onze webshop waar wij u informeren over een geslaagde betaling. Vervolgens gaan wij over tot het verwerken van uw order.

Vrijwel iedere bank in Nederland is aangesloten bij iDEAL.
CreditCard Visa en MasterCard

Met een Visa of MasterCard kan wereldwijd gemakkelijk en veilig online worden betaald. Ook is uw CreditCard beveiligd met een eigen vorm van een 3-D Secure code. Met de 3-D Secure code, een code die alleen u als eigenaar van de CreditCard weet, bent u nog beter beschermd tegen fraude en gegarandeerd van een veilige betaling. De voordelen:

- Uw aankopen zijn verzekerd.
- Uitgaven van u worden maandelijks afgeschreven.
- U kunt gemakkelijk overal ter wereld betalen.
- Veilige en makkelijke betaalmethode.


CreditCard American Express

Met uw American Express kaart kunt u wereldwijd gemakkelijk en veilig betalen. De voordelen:

- Uw aankopen zijn verzekerd.
- Uitgaven van u worden maandelijks afgeschreven.
- U kunt gemakkelijk overal ter wereld betalen.
- Veilige en makkelijke betaalmethode.


Mister Cash/Bancontact - Banksys

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?
Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?
Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.


Paypal

Met PayPal kunt u snel, gemakkelijk en veilig online aankopen doen. Voor betalingen via PayPal heeft u een account nodig, die u kunt aanmaken via deze link.

Hoe werkt het?
Als u zich heeft geregistreerd bij PayPal, betaalt u via uw bankrekening, creditcard of PayPal-saldo. Bij online betalingen geeft u uw e-mailadres en wachtwoord op en kunt u geld overmaken via uw e-mailadres.

Voordelen
Een rekening openen bij PayPal brengt geen kosten met zich mee en betalen via PayPal is zeer eenvoudig. Bovendien kunt u een aparte rekening aanmaken waarmee u al uw online aankopen regelt.


Bankoverschrijving of vooruitbetaling

Betaal uw bestelling via een bankoverschrijving. Dit doet u door het bedrag over te maken op rekeningnummer NL63INGB0006327166 t.n.v. A en B BV o.v.v. uw bestelnummer. Uw bestelnummer ontvangt u direct per email wanneer u de bestelling heeft afgerond.
Betaalt u vanuit het buitenland, dan heeft u naast bovengenoemd IBAN rekeningnummer deze BIC-code nodig: INGBNL2A

Zonder vermelding van uw bestelnummer kan de verwerking van uw order vertraging oplopen. Dit geldt voor zowel binnenlandse als buitenlandse betalingen.